Barhap

De barhap van de kleine Weinstube. Dagelijks voor €7,95 met keuze uit vlees, vis en vegetarisch!

Lees meer >>

Terras

Geniet van een hapje en een drankje op ons zonovergoten terras of in de knusse binnentuin

Lees meer >>

Nieuws

 Hotel Harlingen krijgt nieuwe eigenaar

HARLINGEN – Eetcafé De Lachende Koe gaat na een kleine verbouwing vanaf half augustus ook het nabij gelegen pand van Hotel Harlingen aan de Voorstraat 18 in gebruik nemen.

Toen het aanbod op ons pad kwam hoefden we daar niet lang over na te denken, aldus bedrijfsleider Jesse Holdijk. Na een grondige renovatie van de voormalige Weinstube opende in april van dit jaar Eetcafé De Lachende Koe haar deuren van een nieuwe vestiging in Harlingen. Het concept van De Lachende Koe slaat in als een bom en barst na amper vier maanden te hebben gedraaid al uit haar voegen.

“Met deze locatie erbij kunnen we gasten meer ruimte en mogelijkheden bieden. Hotel Harlingen blijft bestaan zoals het nu is. Het restaurant wordt omgetoverd tot ‘Wiebe van Dijk zaal’ en is multifunctioneel te gebruiken. De zaal gaat o.a. dienen als ontbijtruimte van Hotel Harlingen en uitbreiding van De Lachende Koe. Ook is het mogelijk om deze ruimte te gebruiken voor vergaderingen, presentaties, feesten en partijen. Daarnaast bieden we Harlinger verenigingen en organisaties de mogelijkheid om (in overleg) gratis gebruik te maken van de zaal. De binnentuinen met terras van beide locaties zullen worden samengevoegd. De Bar gaat verder als café ‘De Kleine Weinstube’, laat Jesse weten.”

Het verdwijnen van ‘De Weinstube’ wordt door veel Harlingers ervaren als een gemis, met het openen van ‘De Kleine Weinstube’ en Henk Jan zo nu en dan achter de bar hopen de uitbaters vele Harlingers weer een groot plezier te doen.