De Lachende Koe

Een laagdrempelige eetcafé waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Eten van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, fris en wijn.

Lees meer >>

Arrangementen

Diverse culinaire arrangementen bij Eetcafé de Lachende Koe en restaurant 't Havenmantsje. Een verzorgde avond met voor ieder wat wils!

Barhap

De barhap van de kleine Weinstube. Dagelijks voor €7,95 met keuze uit vlees, vis en vegetarisch!

Lees meer >>

Dineren

Dineren bij Eetcafé de Lachende Koe
Dineren is mogelijk in het naastgelegen restaurant, de Lachende Koe. De Lachende Koe eetcafés zijn gevestigd in Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Sneek en Harlingen. Het zijn gezellige, laagdrempelige eetcafés waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Het populaire ‘In-Koe-Sief’ menu, waarbij je voor een vast bedrag een twee- of drie-gangendiner van de kaart eet en daarbij onbeperkt fris, tapbier en wijn mag drinken, is een laaiend succes. De gerechten zijn huisgemaakt met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit voor een verrassend scherpe prijs.

Lunch 
Kiezen van de kaart € 8,95 inclusief koffie of thee en een frisdrank of verse jus d’orange of verse munt thee (+ €0,50)


Diner

  • 2 gangen kiezen van de kaart 23,85 inclusief onbeperkt bier, wijn en fris
  • 3 gangen kiezen van de kaart 26,85 inclusief onbeperkt bier, wijn en fris

* diner vrij-, zaterdag en feestdagen € 3,00 toeslag


Inclusief arrangement
Tijdens uw verblijf is het mogelijk om onbezorgd te genieten met het in-koe-sief arrangement. U kunt hiermee terecht in alle vestigingen van Eetcafé de Lachende Koe en in de kleine Weinstube, de bar van het hotel. Met dit arrangement kunt u de hele dag genieten, met inbegrepen: een lunch, koffie met gebak, een 3-gangen diner en als afsluiter s’avonds een borrelgarnituur. Begeleidend zit hier onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank bij, alles voor € 39,50 p.p.

Barhap
Snel even wat eten of gewoon geen zin om uitgebreid te dineren? In de gezellige entourage van de bar, de kleine Weinstube, bieden we dagelijks een daghap aan met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch voor €7,95 p.p. Geen culinaire verassingen, wel gewoon goed eten!

Culinair
Naast ons restaurant bieden we meerdere culinaire arrangementen aan bij restaurant ’t Havenmantsje om iedereen van dienst te zijn. SVH Meesterkok Marco Poldervaart en gastvrouw Inez Poldervaart verwelkomen u graag!