Barhap

De barhap van de kleine Weinstube. Dagelijks voor €7,95 met keuze uit vlees, vis en vegetarisch!

Lees meer >>

de Lachende Koe

Een laagdrempelige eetcafé waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Eten van de kaart inclusief onbeperkt tapbier, fris en wijn.

Lees meer >>

Culinair genieten

Diverse culinaire arrangementen bij restaurant 't Havenmantsje. SVH Meesterkok Marco Poldervaart en gastvrouw Inez Poldervaart verwelkomen u graag.

Lees meer >>

Arrangementen

 

Arrangementen Hotel Harlingen

Hotel harlingen biedt arrangementen om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen

Onbeperkt genieten met ons inclusief arrangement

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om onbezorgd te genieten met het in-koe-sief arrangement. U kunt hiermee terecht in alle vestigingen van Eetcafé de Lachende Koe en in de kleine Weinstube, de bar van het hotel. Met dit arrangement kunt u de hele dag genieten, met inbegrepen: een lunch, koffie met gebak, een 3-gangen diner en als afsluiter s’avonds een borrelgarnituur. Begeleidend zit hier onbeperkt tapbier, wijn en frisdrank bij, alles voor € 39,50 p.p.

De Lachende Koe eetcafés zijn gevestigd in Leeuwarden, Drachten en Harlingen. Het zijn gezellige, laagdrempelige eetcafés waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Een leuke avond met lekker eten in een gezellige setting is waar de Lachende Koe voor staat. Het populaire ‘In-Koe-Sief’ menu, waarbij je voor een vast bedrag een twee- of drie-gangendiner van de kaart eet en daarbij onbeperkt fris, tapbier en wijn mag drinken, is een laaiend succes. Ondanks de zeer scherpe prijs zijn de huisgemaakte gerechten met verse ingrediënten van uitstekende kwaliteit.

Café de Kleine Weinstube heeft een rijke historie. Waar de Weinstube vroeger in het pand zat wat tegenwoordig de Lachende Koe is, is het tegenwoordig de bar van Hotel Harlingen.

Eetcafé de Lachende Koe Leeuwarden/Drachten/Harlingen|Hotel Harlingen|Café de Kleine Weinstube


Culinaire verwennerij bij Restaurant ’t Havenmantsje

Tussen Waddenzee en Waddenstad Harlingen ligt restaurant ’t Havenmantsje. Waar vroeger de kotters aanmeerden om hun vangst te lossen staat het voormalig gerechtsgebouw met de naam ’t Havenmantsje. In deze monumentale Friese veste wordt u gastvrij verwelkomt door SVH Meesterkok Marco Poldervaart en gastvrouw Inez Poldervaart. Samen met de brigade zorgen ze voor een culinaire belevenis waarbij met ieders wens rekening wordt gehouden.

  • 3-gangen verassingsmenu: 3 gangen proeven inclusief 3 amuses voor € 40,00 p.p. (wijnarrangement €6,00 per gerecht)
  • 6-gerechten menu met overnachting: 6 gangen culinair genieten inclusief champagne, wijnarrangement, tafelwater en koffie en overnachting met ontbijt  voor € 135,00 p.p.


Naast onze culinaire arrangementen zijn ook arrangementen op maat mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan feesten, partijen, trouwerijen, zakelijke besprekingen en vergaderingen. Onze verschillende ruimtes zoals de kleine Weinstube, de Wiebe van Dyk zaal en onze zonovergoten binnentuin lenen zich uitstekend voor alle doeleinden. Neem voor meer informatie contact met ons op, in overleg is alles bij ons mogelijk!